Een snel aangebrande administratieve medewerker, (Gerard) een breedgeschouderde slager, (Hennie) een adremme bankbediende, (Roel) een brave ingenieur, (Theo), een verstrooide leraar, (John) en een leuke jonge vrouw (Jolanda).

Een vreemde combinatie.

Echter:

Dit vreemd zootje vormt  een zeer hecht groepje, dat in de weekends muziek maakt. Natuurlijk zijn het geen professionele muzikanten, maar juist daardoor wordt er ruimte voor elkaar gecreŽerd. Het samen muziek maken is meer, dan individueel uitblinken. Het geheel is meer dan de som der delen. Daar zijn de leden van deze groep zich zeer van bewust.

Dat straalt hun optreden dan ook uit. Plezier, gedrevenheid, vriendschap.

Op het publiek werkt dit aanstekelijk. Gevarieerde dansmuziek van house tot smartlap, van Jive tot Engelse wals, gebracht op een beschaafd geluidsniveau,

brengt vrijwel iedereen op de dansvloer.

De formule is simpel: zorg voor sfeer voor jong en oud. Dat is wat een feest tot een onvergetelijke gebeurtenis maakt. Daarvoor staat deze band.

 

De Naam?

 

♪ A  Next  Band  ♫

 

Opgericht in de 80-er jaren door Gerard Hover, speelde de band in heel wat gelegenheden. Stevige rock en top-40 werk werd ten gehore gebracht.

Door allerhande omstandigheden wisselde men enige malen van bezetting.

Altijd gebeurde dit, doordat bandleden door drukke werkzaamheden of privť-omstandigheden gedwongen waren hun hobby op te geven; nooit door ruzies.

Een unicum in dit wereldje.

De laatste zes jaren vormen bovengenoemde idioten ♪A Next Band ♫.

Gerard en Theo zijn de pioniers (oprichters) van de band.

De repertoirekeuze werd in de loop der tijd veranderd.

Het spelen op feesten en bruiloften, waar mensen naar toe komen om zich te amuseren, sprak de band dermate aan en gaf zoveel voldoening, dat men bouwde aan een repertoire waarbij iedere feestganger  aan zijn trekken komt.

Wie een feest heeft meegemaakt waar ♪A Next Band ♫ speelt, heeft zich geamuseerd en heeft voldoende gelegenheid gehad te dansen op muziek naar zijn of haar gading.

Dit is waar ♪ A Next Band ♫ voor staat: plezier voor iedereen.